Tarragona registra 4 accidents mortals en el que portem d’any

El Servei Català de Trànsit informa que, fins al 29 de febrer, hi ha hagut 4 morts a les carreteres de la demarcació de Tarragona. Mentre que la resta de demarcacions mantenen el mateix nombre d’accidents mortals en el mateix període de l’any passat, a Tarragona s’ha registrat una víctima mortal menys.

PUBLICITAT

En el que portem d’any han perdut la vida 19 persones a la xarxa viària interurbana de Catalunya. Fa un any les dades eren força semblants, on 20 persones van perdre la vida en 18 sinistres mortals. També s’han registrat 93 ferits greus, un 11,4% menys que en el mateix període del 2023. Dels 19 morts d’aquest 2024, 17 eren homes i 2 dones i la majoria eren conductors.

Trànsit destaca que els motoristes han estat una tercera part de les persones que han mort a les carreteres catalanes. Es manté, per tant, aquesta proporció de motoristes morts respecte al total de víctimes mortals i persisteix, per tant, confirma la vulnerabilitat d’aquest col·lectiu. S’insta a motoristes, ciclistes i vianants a tenir més percepció del risc i consciència de la seva fragilitat, i a la resta d’usuaris, respecte i prudència per reduir les víctimes dels col·lectius vulnerables.

PUBLICITAT