Tarragona registra una cinquantena d’incidències pel temporal

Segueix l’alerta taronja i activat el Pla d’Actuació Municipal pel risc de ventades i pel fort onatge, per segon dia consecutiu. Cal destacar que el mar ha arrossegat la platja llarga de Salou on les onades s’han sobreposat a la part de la sorra i ja no es diferencia. Les platges de Tarragona també han quedat molt afectades pel temporal. En aquest sentit la boia del Port de Tarragona ha registrat les onades més grans fins al moment. Es tracta d’onades de 7,62 metres d’alçada quan el màxim era del 2017 de 6,25 metres. Segueix tancat l’accés a l’Escullera i es demana a la població que no s’acosti a primera línia de mar.

PUBLICITAT

A la via pública a Tarragona s’han registrat una cinquantena d’incidències, la majoria d’arbres caiguts i el despreniment d’objectes, i es mantenen tancats el passeig Arqueològic, el Fòrum de la Colònia i l’accés als parcs de la ciutat. Fins a les dues del migdia els bombers han rebut 197 trucades a la regió de Tarragona i Protecció Civil ha rebut 101 avisos a la comarca de Tarragona. Cal destacar que de forma preventiva s’ha tallat la riera de la Boella a La Canonja.

Des de l’Ajuntament de Tarragona es recomana tancar portes i finestrals, anar amb compte amb el mobiliari urbà i no accedir a zones boscoses entre d’altres. 

Com a nota curiosa Tarragona s’ha omplert de paraigües, ja que les fortes ratxes de vent han fet que s’hagin trencat o hagin volat.

PUBLICITAT