Tarragona reivindica el Dia de la Memòria Trans

Avui en motiu del 20N Dia de la Memòria Trans, el col·leCtiu Gènere Lliure ha convocat una manifestació que sortirà a les 20h des de la Plaça de la Font, davant de l’Ajuntament, i que recorrerra els principals carrers de la ciutat per omplir-nos de banderes de colors i llibertat.

20N Dia Memòria Trans
PUBLICITAT

L’objectiu d’aquesta marxa és denunciar i protestar contra els assassinats i agressions cap a persones trans, a més d’una de les reivindicacions ja històriques del col·lectiu i que ha agafat protagonisme els últims mesos: la consolidació d’una llei trans estatal. És per això, que el col·lectiu s’adreça també a l’Ajuntament de Tarragona perquè hi prengui partit i també accions.

A la convocatòria s’hi han adherit altres col·lectius de la ciutat com Cau de Llunes, Enfemme, Eufòria, Fridas o l’Observatori contra l’homofòbia. PrecisamenT l’Observatori va publicar dades d’agressions transfòbiques fins a data del 14 de novembre. Són un total de 248 de les quals 35 són per transfòbia. Si es comparen les dades del novembre de 2020 amb les de novembre de 2021, hi ha hagut un increment del 59% d’agressions per transfòbia.

PUBLICITAT