Tarragona reivindica la comunicació alternativa de les persones discapacitades

Tarragona se suma amb el dia Internacional de les Persones amb Discapacitat sota el lema Moltes Coses a Dir, i Moltes Maneres de Dir-les. Per aquest motiu el tres de desembre han programat 26 activitats que inclouen, entre altres, arts escèniques, activitats esportives i conferències.

discapacitat parc del francoli
PUBLICITAT

El principal objectiu d’aquesta jornada és reivindicar les formes alternatives de comunicació oral i escrita que fan servir les persones amb capacitats diverses. Per aquest motiu, l’Ajuntament i les 25 entitats locals participants, reivindiquen “la presència d’eines necessàries per a la comunicació en tots els àmbits”. Destaca entre les activitats un bateig de submarinisme adaptat coordinat per Areadaptada Associació. Des de l’associació expliquen com “aquesta activitat permet als participants gaudir lliurement del moviment sense barreres”.

Els membres de l’entitat La Onada han pintat aquest dijous un mural al Parc de la Ciutat que reivindica aquestes formes de comunicació alternativa i la voluntat de fer-se entendre.

PUBLICITAT