Tarragona renova prop d’un miler de fanals amb tecnologia LED

L’Ajuntament de Tarragona duu a terme la substitució de l’enllumenat a diversos punts de la ciutat per llumeneres de tecnologia led, amb l’objectiu de millorar l’eficiència i l’estalvi energètic.

PUBLICITAT

Alguns dels llocs on s’han portat a terme les actuacions són els 56 fanals de Ferran que van ser substituïts fa pocs dies i les llumeneres de les Gavarres, Polígon Entrevies i Riu Francolí que s’estan realitzant durant aquests dies. En aquest sentit, l’Ajuntament també ha adjudicat la renovació de l’enllumenat ornamental de la façana de l’Ajuntament a plaça de la Font i té previst adjudicar el canvi de llumeneres de la Rambla Nova i de la Rambla President Companys a tecnologia led a partir d’una subvenció rebuda de la Diputació de Tarragona que cobrirà un 80% de l’import de l’actuació, valorada inicialment en 445.000 €.

En total, està previst que durant el primer trimestre de l’any es renovin passant a tecnologia led prop d’un miler de fanals, assolint un estalvi econòmic aproximat de 200.000 € l’any.

PUBLICITAT