Tarragona revalida les quatre banderes blaves a les seves platges

La ciutat de Tarragona ha revalidat aquest 2024 les quatre Banderes Blaves de les platges de l’Arrabassada, la Savinosa, la Móra i Tamarit, que atorga anualment l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac) de la FEE (Fundació d’Educació Ambiental).

PUBLICITAT

El distintiu, reconegut a escala internacional, valora i premia la gestió, la informació i l’educació ambiental, la seguretat, els serveis i les instal·lacions, al mateix temps que exigeix per a les platges una qualitat de l’aigua excel·lent. La consellera de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona, Montse Adan, ha valorat la renovació del guardó afirmant que “Mantenir les quatre Banderes Blaves consolida Tarragona com a destinació de qualitat turística i mediambiental, ideal per al turisme familiar i de natura, que és un dels punts forts en l’oferta cada cop més diversificada de la ciutat, al costat del patrimoni, la gastronomia, les tradicions i les activitats culturals i festives de tota mena”.

Tamarit compta amb Bandera Blava des de l’any 2012 i la Savinosa, des del 2010, mentre que la Móra i l’Arrabassada ostenten el reconeixement des de principis dels anys 90. En global, la demarcació de Tarragona ha obtingut enguany 26 Banderes Blaves, Catalunya, un total de 95 i Espanya, 638, per la qual cosa manté la primera posició del rànquing mundial.

PUBLICITAT