Tarragona s’enllesteix de cara a Tot Sants

Tarragona es prepara per al pont de Tot Sants amb una oferta d’actes copiosa i variada que van de la gastronomia o les visites guiades fins a la clàssica cita esportiva de la Mitja Marató.

PUBLICITAT

La consellera de Turisme, Comerç i Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Montse Adan, ha explicat al respecte que és prioritari, d’una banda, desestacionalitzar la demanda, explorant aquelles formes de turisme que ho faciliten i de l’altra, diversificar l’oferta i fer-la més accessible, integrada, unificada i repartida en diferents moments de l’any.

Entre els actes oferits pel consistori hi trobem la clàssica Embutada o festa del vi novell, on la població, visitants i productors locals celebren una festa que invita a recuperar la memòria i la tradició vitivinícola i posa en valor l’embut. La Mitja Marató Ciutat de Tarragona que enguany repeteix el circuit estrenat l’any passat amb la Part Baixa com a punt de sortida. O activitats culturals com Tarrorific i Tarragona Llegendària. També, la campanya Castaween on participen prop d’una quarantena de comerços de la ciutat.

Per a accedir a l’agenda completa d’actes podeu acudir al web o les oficines d’atenció turística de Tarragona.

PUBLICITAT