Tarragona serà seu central científica de nutrició molecular

Tarragona serà seu del congrés científic europeu NuGo sobre nutrició mol·lècular. El grup de recerca de Nutrigenómica de la URV també hi participarà en aquest congrés que es realitzarà al 2020 i acollirà més de 200 científics europeus.

camp de tarragona
PUBLICITAT

La Nugoweek és una trobada internacional que durant tres dies fomentarà l’intercanvi de coneixements i experiències de diversos divulgadors científics en l’àmbit de la nutrició molecular. Són 16 anys que es celebra aquest congrés europeu enfocat en la nutrigenòmica, i el mateix grup de recerca d’aquest àrea de la URV participarà en aquest esdeveniment. La nutrigenòmica fa referència a tot el procés mol·lecular en què els nutrients modulen l’expressió dels gens.

En els darrers temps hi ha un gran demanda del públic sobre quina composició nutricional tenen els aliments i la qualitat d’aquests. Una de les darreres investigacions que estudia el grup de recerca de Nutrigenòmica de la URV és l’estudi de l‘efecte de diferents components bioactius de la dieta sobre la regulació de l’organisme per identificar els components que preveuen enfermetats com la obesitat i el sobrepès.

A partir de la propera edició del 2020, Tarragona acollirà d’aquesta manera, un dels congressos biomolèculars europeus més importants dels darrers temps.

PUBLICITAT