Tarragona signa la millor temporada turística d’estiu de la història

La ciutat de Tarragona ha signat aquest estiu la millor temporada turística de la seva història segons les dades de l’Eurecat presentades aquest dimecres pel Patronat Municipal de Turisme. Entre el 15 de juny i el 15 de setembre 200.000 turistes van passar per la ciutat de Tarragona.

Ricomà temporada turística
PUBLICITAT

Destaca especialment el creixement del turisme internacional, que per primer cop ha superat el 40% del total. Les pernoctacions han augmentat un 77% respecte al 2021, situant-se prop del milió. Entre aquestes, els càmpings han estat els preferits dels visitants, destacant el turisme holandès entre aquests. Als hotels, després de l’estatal, predomina el turisme francès i britànic. Amb aquestes dades a la taula, Pau Ricomà, alcalde de Tarragona i conseller de turisme, assegura que “la ciutat ha d’apostar pel creixement i donar sortida a aquesta demanda a través del POUM”.

Cal destacar que les dades de l’Eurecat no contemplen el lloguer turístic ni els creuers, dades que es coneix que també han crescut i farien encara més impressionant la valoració de la temporada. La temporada turística ha estat també molt ben valorada pel sector privat que situa en un 7,5 de mitjana aquestes estances.

PUBLICITAT