Tarragona s’omplirà de natura i activitats dintre dels actes del dia d’Europa

Des de la conselleria de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de Tarragona i Europe Direct, han presentat avui el programa d’actes del dia d’Europa. Les iniciatives i activitats estan compreses entre els dies quatre i tretze de maig.

PUBLICITAT

Un dels actes principals es durà a terme el dia nou a la plaça Corsini. Les alumnes de l’Institut Vidal i Barraquer d’animació sociocultural, dinamitzaran activitats al voltant del lema “Units per Europa”. Enguany també se celebra, “Un arbre per Europa”. Una iniciativa de plantada d’arbres que es realitzaran en el “Bosc de la Marquesa”, “El Llorito”, “Pont del Diable” i “La Floresta”. Espais d’acció de neteja i plantades col·laboratives que milloren la qualitat de l’aire i el paisatge urbà de la ciutat.

Elvira Vidal, consellera de Parcs i Jardins ha recalcat que, “l’acció de plantar arbres dintre del context d’Europa, milloren i fan que sigui una acció col·laborativa i impliquen els joves”.

El cartell d’aquesta edició és el resultat d’un taller creatiu juntament amb la “Fundació Topromi”. Lliga completament amb els mateixos objectius de la Unió Europea entre ells, units per la diversitat i la sostenibilitat.

PUBLICITAT