Tarragona suspèn en neteja, però progressa adequadament

Una enquesta que l’Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha avaluat la neteja d’una setantena de municipis espanyols. Tarragona novament ocupa la part baixa de la taula, sent la tretzena per la cua.

bruticia Tarragona
PUBLICITAT

Tot i això, els resultats milloren lleugerament els de l’anterior enquesta d’aquest organisme, situant la ciutat amb 42 punts de 100, quatre més que el 2019. De fet, fa quatre anys Tarragona se situava com la ciutat més bruta de Catalunya, lloc que ocupa ara Barcelona. Ara bé, tenint en compte l’evolució en els darrers vint-i-vuit anys, la capital del Tarragonès destaca per haver patit un descens de 15 punts. La puntuació actual de Tarragona la situa en posicions similars a Lleida, Caratagena i Màlaga.

Les ciutats catalanes enquestades han obtingut pèssims resultats i se situen totes en suspens tret de Sabadell, que ha obtingut 66 punts de satisfacció. Les ciutats del nord de l’estat com Oviedo, Bilbao o Vigo ocupen les posicions més altes. De l’enquesta també es destaca que una major inversió en neteja i una puntuació més elevada.

PUBLICITAT