Tarragona suspèn la Rua i la Disfressa d’Or 2021

L’Ajuntament de Tarragona i les comparses acorden per unanimitat suspendre la rua i la disfressa d’or del Carnaval 2021 a causa de la pandèmia.

Una imatge de la comparsa Nou Ritme durant la Rua de Carnaval. Foto: Montse Parisí
PUBLICITAT

La decisió s’ha pres aquest dimecres a la tarda en una reunió telemàtica amb la comissió consultiva formada per representants dels partits polítics i responsables de diverses comparses com les del sèquit del rei i la reina.

Davant la situació actual i les mesures de seguretat on cal evitar actes i festes massives, s’ha decidit cancel·lar tant la rua com la disfressa d’or que hi són incompatibles.

Així no obstant el consistori tirarà endavant una comissió de treball per tal que s’hi puguin cercar algunes alternatives per a la festivitat que es treballarà en els propers mesos.

Cal recordar que en aquest 2020 justament el carnaval va ser dels pocs actes festius que van poder-se celebrar amb normalitat enguany abans de l’esclat de la pandèmia. Per a la propera edició en canvi, el Carnaval de Tarragona en el seu estat d’esplendor no podrà lluir d’igual forma.

PUBLICITAT