Tarragona també tindrà una consulta per “dir la seva” sobre la Monarquia

En diferents poblacions del Camp de Tarragona es durà a terme una consulta popular. No tindrà efectes vinculants i es regirà sobre el poder d’exercir un dret democràtic d’expressió, sota la “Plataforma Consulta Popular Estatal Monarquia o República”.

PUBLICITAT

Una plataforma ciutadana sense ànim de lucre sorgida arreu de l’estat espanyol, que es durà a terme aquest pròxim 14 de maig. Els diferents punts de votació en el Camp de Tarragona seran: Sant Pere i Sant Pau (Plaça Cuba), Cabra del Camp, Amposta, Torreforta (c/ Prades) i a la Plaça Corsini del centre de la ciutat. Cada ciutadà amb el seu respectiu DNI, podrà dur a terme la votació, a partir d’una butlleta que s’haurà d’introduir en una urna. Podran participar a partir de majors de 16 anys, des de les 10:30 h fins a les 14:00 h. Al final de les votacions, es realitzarà el recompte total.

Laura Quiñones, membre de la Plataforma que impulsa la consulta popular, ha esmentat que, “enguany s’ha pogut muntar tota la logística necessària per fer la votació en diferents localitats de l’estat”.

Des de la promotora a Tarragona, han contactat en diferents grups polítics al fi d’informar-los de la consulta, on alguns col·laboraran a les taules.

PUBLICITAT