Tarragona tindrà nous habitatges de lloguer social

L’Ajuntament de Tarragona destinarà un milió i mig d’euros a lloguer social i pisos d’emergència. Creuen que podran obtenir uns 20 pisos de compra escalonada, i això forma part de les inversions que faran amb els 12 milions d’euros que tenen de romanent. 

PUBLICITAT

A més d’això també es destinaran uns 500.000 euros per tirar endavant els bons pels comerços, així com s’han fet en altres ciutats, i impulsar el comerç local de Tarragona. Cal destacar a més 100.000 euros dedicats a les beques menjador per casos sobrevinguts, i una altra partida per impulsar la cultura al pati de les escoles de la ciutat.

Tot plegat és el resultat d’un pacte entre el Govern, Junts per Tarragona i la CUP. El Conseller d’Economia, Jordi Fortuny, considera que això els fa més forts.

A més d’aquestes inversions també està previst destinar una part de diners a la Part Baixa per crear una teulada per poder tenir un local social, acompanyar a les associacions culturals, adquirir nous autobusos, millorar la casa de la festa, reforçar la Conselleria de Capacitats Diverses i reforçar les polítiques de salut mental. 

PUBLICITAT