Tarragona tindrà per 1r cop un casal de l’Autisme

Tarragona per primer cop tindrà un casal d’estiu per nens i nenes amb trastorn de l’espectre autista. Juanjo Caravaca, president de Todos en Azul, ha explicat que era molt necessari fer un casal d’aquestes característiques, ja que a l’estiu les escoles d’educació especial estan tancades durant dos mesos i les persones que “tenen autisme necessiten una rutina marcada, si no es posen molt nervioses”.

PUBLICITAT

Per això l’escola Torreforta es convertirà del 5 al 30 de juliol en un espai adaptat on es faran diverses activitats amb gent especialitzada. Marcos Arife, Director del centre de rehabilitació neurològica In-Neuro, ha assegurat que “aquests casals són molt necessaris”.

Cal destacar que van obrir 24 places per aquest casal i en menys de 24 hores van estar totes ocupades. De fet comenten que la demanda ha sigut de més de doble de les places. Per poder fer assequible per les famílies aquest casal han rebut una subvenció important del consistori. Tot i això demanen a l’Ajuntament que més endavant faci dos casals d’aquest tipus i no només un. 

PUBLICITAT