Tarragona tindrà Saló del Manga

El pròxim 19 i 20 de febrer se celebrarà al Palau de Congressos de Tarragona l’Starraco Unlimited 2022. Des de fa uns anys, aquest acte és considerat com un dels més atractius pel públic amant de les sagues galàctiques, dels superherois i superheroïnes. Enguany, l’esdeveniment torna a recuperar les seves dates habituals després que l’any passat s’ajornés a causa de l’augment de casos de la COVID-19.

PUBLICITAT

En aquesta nova edició la temàtica estrella serà Bola de Drac. Es realitzaran diverses exposicions i xerrades. A més a més, a la planta zero, hi haurà habilitada una zona infantil on tindran lloc jocs, tallers i contacontes. Una de les grans novetats d’enguany és la presència de la Kame House, la famosa casa del Follet Tortuga, a mida real. L’obra és feta per dos tarragonins, l’Anna Jansà i Julio Mestre.

La gent que s’acosti podrà gaudir de la presència de Paco Hernández, Bernard Bullen, Ana Maria Camps i Joan Sánz, aquest últim encarregat de posar-li veu al Vegeta. Finalment, hi haurà una zona on els jocs de rol i la realitat virtual seran els autèntics protagonistes.

Iván Carrasco, director i responsable de continguts de Starraco Unlimited, ha explicat que Tarragona acollirà al mes de novembre un Saló del Manga i que ja fa tres mesos que estan treballant amb diverses entitats per tirar-ho endavant.

Les entrades per assistir aquesta nova edició de STarraco Unlimited es poden comprar a través de la plataforma https://entradium.com/.

PUBLICITAT