Tarragona tornarà a ser Ciutat de Castells

Aquest estiu torna Tarragona, Ciutat de Castells en la seva novena edició. Aquesta iniciativa consisteix a fer diades de petit format tots els dimecres de juliol, agost per reivindicar el fet casteller als visitants de la ciutat.

Tarragona Ciutat de Castells
PUBLICITAT

Les quatre colles tarragonines conformades pels Xiquets de Tarragona, la Colla Jove Xiquets de Tarragona, els Xiquets del Serrallo i la Colla Castellera Sant Pere i Sant Pau actuaran acompanyats dels Nois de la Torre a les emblemàtiques places de la Seu i de Santiago Rusiñol. Les colles destaquen com aquestes diades els ajuden també a rodar estructures en un moment d’alta tensió de la temporada i ajuda a reivindicar la capitalitat castellera de la ciutat. A més, Oriol Olivé, president dels Xiquets de Tarragona, assegura que el fet casteller pot “ajudar a explicar l’urbanisme de la ciutat”.

Enguany no s’oferiran assajos oberts dins el programa per mantenir la competició pròpia d’aquest tram de la temporada castellera. Com a novetat aquestes diades comptaran amb dues ambulàncies de seguretat, equiparant-se a les diades més habituals a plaça.

PUBLICITAT