Tarragona viurà aquest dimecres la Processó del Dolor

La processó del dolor, la segona més important de la Setmana Santa de Tarragona recorrera la tarda de dimecres els principals carrers de la ciutat.

PUBLICITAT

Es tracta d’una de les processons amb més rellevància de la Setmana Santa de Tarragona, tant pel nombre de participants com pel nombre de passos que sortiran al carrer (cinc). De fet, és l’única de les processons, que part del seu recorregut transcorre per la Rambla Nova. En concret, hi participen els Armats de la Confraria de la Creu de Torredembarra, seguits dels cinc passos corresponents al Rosari del Dolor: L’oració de Jesús a l’Hort (Associació La Salle), La Flagel·lació (R. i V. Congregació de la Puríssima Sang), Ecce-Homo (Germandat del Sant Ecce-Homo), El Cirineu (Reial Germandat de Jesús Natzarè) i Jesús de la Passió i Sant Crist (Germandat de N. P. Jesús de la Passió).

La processó s’iniciarà a la Mitja Lluna, seguirà pels carrers Gasòmetre, Soler, plaça Corsini i Canyelles per arribar a la Rambla Nova, carrer Unió i finalitzar, un altre cop a la Mitja Lluna.

PUBLICITAT