Tarragona viurà el 10è Viatge a la Constel·lació Museu

Un any més, Tarragona celebrarà el Dia i Nit dels Museus. Serà el dissabte 18 de maig, coincidint amb el Dia Internacional dels Museus. L’activitat destacada serà el Viatge a la Constel·lació Museu, la ruta pels 8 museus i espais culturals de la ciutat que arriba a la desena edició. 

Juan Carlos Borrachero
PUBLICITAT

Jordi Salvadó, d’Auriga Serveis Culturals, empresa que condueix l’activitat, ha explicat que el Viatge a la Constel·lació Museu és una mostra de l’esforç de les 8 institucions per treballar conjuntament. Cadascuna escull una peça o un aspecte de la seva col·lecció i, a partir d’aquestes es confecciona la ruta. Tot, seguint un eix conductor que enguany és la investigació. 

La ruta, pensada per a públic adult, té una durada de 2 hores i 30 minuts. Per alleugerir el temps dels desplaçaments, aquests es faran amb el tren turístic. Fins a 200 persones podran participar de l’activitat, en quatre grups diferents, dos a la tarda i dos a la nit. Les inscripcions es poden fer al web del Museu Nacional Arqueològic. L’activitat té un preu de 5 euros per persona. 

PUBLICITAT