Tarragona viurà la tradició de la Setmana Santa per streaming

La Setmana Santa de Tarragona és un dels primers esdeveniments significaitus d’aquest 2021 que es veurà afectat per l’encara complicada situació de la crisi sanitària.

PUBLICITAT

A un mes pel seu inici, des de l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa de Tarragona, ja han desvetllat com serà aquesta tradicional festivitat tan arrelada a la ciutat, on la innovació i la tecnologia seran protagonistes.

La majoria d’actes es gravaran o bé es retransmetran per streaming, especialment aquells que són més multitudinaris. També es penjaran unes lones amb els passos de Setmana Santa per tota la ciutat i amb un codi QR amb el qual els ciutadans podran descobrir informació o anècdotes d’aquell pas. En definitiva, un seguit d’iniciatives que han impulsat i treballat des de l’Agrupació per salvar aquesta festivitat. Així ho explicava el seu president, Francesc Seritjol.

La Setmana Santa de Tarragona començarà el proper 5 de març amb el tradicional pregó i la presentació del opuscle i que seguint la tònica general de la programació, es gravarà i també es podrà seguir per streaming.

PUBLICITAT