Tarragona viurà un novembre ple d’activitats per la conscienciació de l’epilèpsia

Aquest mes de novembre és el mes de la conscienciació de l’epilèpsia i a Tarragona se celebrarà amb una gran varietat d’activitats gràcies a l’entitat Si jo Puc, tu També.

PUBLICITAT

El tret de sortida d’aquesta programació especial comença el dissabte 5 de novembre amb la presentació del llibre “Quadern Violeta” a les 18h l’Antic Ajuntament de Tarragona. El següent dissabte, 12 de novembre, al Teatret de El Serrallo es portarà a terme la 1a jornada per pacient amb epilèpsia amb professionals de l’Hospital Joan XXIII i Santa Tecla. El diumenge 20, arriba l’acte més destacat després de l’èxit de la primera edició realitzata l’any passat. Torna la cursa i caminada solidària ‘Mou-te per l’epilèpsia’.

David Sanahuja, president de Si jo Puc, tu També, ens explica que l’objectiu, més enllà de conscienciar, és poder seguir recaptant fons per ajudar a la investigació per la cura d’aquesta malaltia.

Així doncs, Tarragona està ben preparada per celebrar aquest mes amb una conscienciació, que segons Sanahuja, cada cop està més instaurada a la ciutat.

PUBLICITAT