TarrAQUAnins per conscienciar sobre l’ús de l’aigua

El cicle d’espectacles familiar sobre la cura de l’aigua de l’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de TarragonaTarrAQUAnins, torna per Sant Magí per sisè any consecutiu.

PUBLICITAT

Enguany les representacions tindran lloc al vestíbul del Teatre Tarragona amb entrada lliure fins a completar l’aforament. Aquestes es realitzaran els dies 16,17 i 18 d’agost. Els dos primers dies es faran tres sessions: a les 12:00 h, a les 17:30 h i a les 19:00 h. La vigilia de Sant Magí es duran a terme dues sessions: a les 11:00 h i a les 12:30 h.

Aigualida, d’Agus Ferré, inaugurarà el cicle i recrea una llegenda que recorda quan els humans s’abastien de l’aigua que els donava el cel. El dia 17, es presentarà Gotes d’aigua sobre una fulla d’alzina a càrrec de Joan Rioné de Genovesa Narratives Teatrals. Aquest espectacle poètic busca estimular la sensibilitat vers l’aigua d’una manera plàstica i literària. Finalment, el dia 18, Núria Garcia de la Cia Dosdetres, presentarà un espectacle amb un toc de clown sota el nom de L’última gota.

El coordinador dels TarrAQUAnins i responsable de Desenvolupament Sostenible d’Ematsa, Jordi Vallvè, assegura que l’objectiu és conscienciar a la ciutadania de la importància de l’aigua.

A més de la proposta teatral, la companyia també col·labora amb les festes durant la diada castellera de Sant Magí amb la instal·lació de dos punts d’hidratació.

PUBLICITAT