Tensió entre els veïns del Port i l’alcalde

Enfrontament entre veïns del Barri del Port de Tarragona i l’alcalde de la ciutat Josep Fèlix Ballesteros. El grup municipal d’ERC ha presentat una moció que s’ha aprovat per unanimitat per revitalitzar el centre, la Part Alta i els barris de Tarragona. L’alcalde ha retret als veïns del Port, presents per segon cop en un plenari per protestar, que “s’havien complert totes les promeses que s’havien fet a l’antic President de l’Associació de Veïns del Barri del Port“.

PUBLICITAT

Davant aquestes declaracions l’actual Presidenta de l’Associació de Veïns del Barri del Port s’ha aixecat amb la resta de veïns que hi havia i han decidit marxar. Però abans Mari Carmen Puig, la Presidenta, li ha recordat a l’alcalde que “a ella li deu 6 promeses”. Després, ja fora de la sala de plens Puig ha explicat que “estan molestos amb l’equip de Govern i amb les decisions que prenen”.

Amb tot plegat han assegurat que seguiran lluitant i que continuaran amb les seves reivindicacions.

Uns 70 veïns afectats per les inundacions

Un dels principals problemes del Barri del Port són les inundacions que pateixen quan hi ha fortes puges. Això és una conseqüència de l’estat del clavegueram que hi ha en aquesta zona. Mari Carmen Puig ha explicat que arran de les fortes pluges que s’han produït últimament hi ha uns 70 veïns afectats i per això presentaran una queixa al Síndic de Greuges. La seva intenció és que es portin a terme actuacions i s’arregli aquest problema.

PUBLICITAT