Todos En Azul oferirà serveis per a persones amb TEA a Salou

L’associació Todos En Azul inaugura diumenge 7 d’abril la seva nova seu al Jardí Botànic de Salou. Aquest espai municipal també funcionarà com a centre socioeducatiu i lúdic de suport per a persones amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA) i oferirà serveis i activitats tots els dimarts i dijous a les tardes.

PUBLICITAT

Aquesta comunitat està formada per famílies amb infants autistes i durant la Setmana Santa ja van utilitzar l’espai per realitzar el primer Casal de primavera. Una iniciativa va incloure tallers, sortides i activitats a l’aire lliure, on els participants van poder relacionar-se, aprendre i gaudir d’un entorn molt favorable, espaiós i tranquil.

L’equip de professionals de l’associació oferirà serveis terapèutics en una sala adaptada del Jardí Botànic, però també a l’aire lliure i en contacte amb la natura, fent servir els recursos dels quals disposen com un petit hort i una zona amb plantes aromàtiques. El president de Todos En Azul, Juanjo Caravaca, ha explicat que el Jardí Botànic els permetrà potenciar activitats a l’exterior per treballar millor els aspectes sensorials”.

PUBLICITAT