Todos en Azul tindrà un local físic a Torreforta

L’entitat Todos en Azul, que treballa pel suport als infants i famílies de l’espectre autista de Tarragona inaugurarà aquest diumenge 11 de desembre una nova seu a Torreforta. Aquest es fruit d’una aliança amb la Cooperativa Combinats que servirà d’espai de lleure pels infants i suport a les famílies.

Todos en Azul local Torreforta
PUBLICITAT

Aquest serà el primer espai físic amb el qual compta l’entitat i permetrà “fer l’activitat que fins ara feien a cafeteries”. Amb motiu de la inauguració han convocat una festa popular al carrer amb jocs adaptats, inflables, espectacles de màgia i de bombolles i amb coca i xocolata per a tothom. Cal destacar que Todos en Azul dona suport psicològic i pedagògic a prop de 200 famílies amb autisme. Juan José Caravaca, president de l’associació, detalla que “aquest és un primer pas pel gran casal de l’autisme pel qual encara estan recaptant fons”.

Caravaca assenyala que el local està “100% dissenyat per a persones amb Trastorn de l’Espectre Autista” i convida a tota la ciutadania a participar de la festa d’inauguració.

PUBLICITAT