Torna el FITT amb el Passeig de les Palmeres com a centre neuràlgic

L’11a edició del Festival Internacional de Teatre de Tarragona (FITT) – Noves Dramatúrgies torna del 28 al 31 d’agost, inaugurant així la temporada teatral a Catalunya. Organitzat per la Sala Trono, té com a objectiu principal fer d’altaveu d’artistes tarragonins i del talent local així com portar a Tarragona artistes i companyies internacionals de renom.

PUBLICITAT

Segons el director artístic del festival, en Joan Negrié, com l’any passat, el FITT, s’amplia pel Camp de Tarragona. Repeteix a la Canjona, i com a novetat arriba al Morell. El festival, que compta amb el Passeig de les Palmeres com a centre neuràlgic, aplegarà quatre dies sencers plens de teatre, música, espectacles, workshops i sopars. La novetat d’enguany, les NiTTs FITT, amb tot tipus de concerts a les acaballes dels espectacles.

A més, per aquells que no es puguin esperar al 28 d’agost, el 20 de juliol es durà a terme el pre FITT, a l’auditori CaixaForum de Tarragona es representarà l’obra Tornaria a viure com si fos un llangardaix, una producció 100% tarragonina. Altres artistes destacats que passaran pel festival són l’italià Pippo Delbono.

Els abonamnets per gaudir del festival al complet, es poden comprar partir d’aquest mateix dimarts.

PUBLICITAT