Torna el Magatzem Reial

Un any més, el Magatzem Reial torna a ser una realitat. L’Ajuntament de Tarragona ha delegat a la companyia (H)istrionis Teatre la part dramatúrgica de l’acte. Aquest permetrà als tarragonins i tarragonines assistir a les diferents visites guiades que realitzaran els patges per les dotze carrosses de la Cavalcada de Reis de la ciutat i veure com aquests ho acaben de preparar tot per la nit més màgica de l’any.

PUBLICITAT

Laia Font Monegal, membre de la companyia teatral, assegura que el fet que els més petits puguin veure les carrosses de tan a prop, fa que tot, encara sigui més màgic.

Com cada any, aquest s’instal·larà al refugi número 1 del Moll de Costa i estarà obert del 27 al 30 de desembre. La gran novetat d’enguany, és que compta amb la col·laboració de la Fundació Estela que incorpora usuaris seus a l’equip de Patges Reials del Magatzem.

Les invitacions es podran començar a adquirir aquest dijous 15 de desembre a les 11:00 h i cada persona en podrà adquirir un màxim de sis. Com les passades edicions, serà necessari aportar una fiança de 2 € per cada visitant que es retornaran una vegada s’hagi assistit a l’acte.

PUBLICITAT