Torna el Misteri als Museus de Tarragona

Els museus, centres d’art i sales d’exposicions de la ciutat de Tarragona acolliran la 5a edició de Misteri als Museus. L’activitat és gratuïta i tindrà lloc dins del marc de les Jornades Europees de Patrimoni 2023, entre els dies 7 i 15 d’octubre. 

PUBLICITAT

L’activitat funcionarà com un joc on els equips participants s’enfrontaran a una sèrie d’enigmes que trobaran als diferents equipaments. La temàtica d’enguany és la Ira dels déus. En aquesta es presenta una Tarragona amenaçada per monstres que han estat enviats a la ciutat pels déus antics de la mitologia grecoromana. Així doncs, per derrotar-los, els participants hauran de resoldre els enigmes plantejats per les criatures. L’edat de participació és a partir dels deu anys, però Jordi Salvadó, membre d’Auriga Serveis Culturals, ha afirmat que compten amb un públic no només fidel, sinó divers. 

Per inscriure’s a l’activitat cal omplir un formulari que està disponible al portal web i inscriure un equip d’un màxim de sis persones. El darrer dia tres d’aquests grups seran escollits com els millors, i rebran premis aportats per les diferents institucions organitzadores.

PUBLICITAT