Torna el Parc infantil de Nadal de Tarragona del 27 de desembre al 4 de gener

Un any més, l’Institut Municipal d’Educació organitza el Parc de Nadal de la ciutat amb la col·laboració d’entitats del territori. En aquesta edició, on es faran fins a 36 tallers diferents durant els 4 dies de durada del parc, la temàtica que farà de fil conductor sera el circ.

PUBLICITAT

El conseller d’Educació de l’Ajuntament de Tarragona, Berni Álvarez, s’ha mostrat il·lusionat i satisfet amb la feina feta i les millores assolides per al parc:

Es tracta d’un parc adaptat a totes les franges d’edat amb una carpa amb capacitat per a més de cent persones on es faran fins a 24 activitats simultànies (practicar amb anelles de malabars, plats xinesos, xanques i molt més), tallers, inflables, trenet elèctric i com a novetat algunes activitats exteriors relacionades amb l’àmbit de l’esport. La tècnica de l’IMET, Jordina Plaza, ha explicat els objectius del parc:

El Parc de Nadal estarà instal·lat al palau firal i de congressos des de la tarda del 27 de desembre fins al 4 de gener i tindrà un horari d’11 h a 14 h als matins i de 17 h a 20 h a les tardes excepte la tarda del dia 31 de desembre i el matí de l’1 de gener que romandrà tancat. Les entrades ja estan a la venda de manera digital i també es podran comprar en taquilla.

PUBLICITAT