Torna la canalla

Fa una mica més d’un any que l’esclat de la pandèmia va obligar aturar els assajos de les colles castelleres. Ara amb el relaxament de les restriccions, algunes colles han aprofitat per començar a fer alguna cosa amb la canalla, part essencial d’un castell.

PUBLICITAT

Els Xiquets de Tarragona assegura que si tot va bé, començaran d’aquí a dues setmanes amb la preparació física, a fer assajos lúdics i jocs a l’aire lliure. Sant Pere i Sant Pau, tot i que durant el darrer any ha anat mantenint contacte de manera regular amb activitats extracastelleres amb la canalla, encara no ho veu clar i es queda a l’expectativa segons com evolucioni la pandèmia després de Setmana Santa. En canvi, els blaus no tenen previst començar encara.

Els que sí que han reprès l’activitat amb la canalla ha estat la Colla Jove Xiquets de Tarragona, la Gina Fort, cap de canalla dels liles, ens explica com ha anat.

A més afegeix que es reuneixen els dimarts i divendres en grups de sis i seguint totes les mesures realitzen diferents activitats dins i fora del local.

Assegura que la canalla té moltes ganes de fer castells i esperen que aviat puguin tornar a fer algun pilar i començar a fer allò que tant els hi agrada.

PUBLICITAT