Torna la cavalcada, la il·lusió i la inclusió als Barris de Ponent

Cada any la cavalcada dels Reis Mags d’Orient protagoniza la nit del 5 de gener i la converteix en una de les més màgiques de l’any per a molts nens i nenes tot i que no tots ho poden viure igual.

PUBLICITAT

Els Barris de Ponent de Tarragona tornaran a regalar una cavalcada inclusiva per a que tothom pugui gaudir amb la màxima il·lusió d’aquesta màgica tradició amb l’ajuda de l’entitat Todos en Azul, associació que ajuda a la inclusió de les persones amb Transtorn de l’espectre autista (TEA). Enguany, torna aquesta cavalcada amb la seva 3a edició per la zona de ponent amb l’ajuda i col·laboració de moltes entitats i associacions de veïns.

Oria Capella, membre de Todos en Azul, destaca la importància del retorn d’aquest acte i que els nens i nenes amb algun transtorn visquin aquesta nit.

Amb mascareta i sense caramels però amb molta il·lusió, els nens i nenes rebran de forma especial i una mica abans del previst l’arribada de Ses Majestats que començaran la seva ruta al Centre Cívic de Torreforta a les 17.15h i que acabarà a la residència de ponent en una nit, que de nou, serà inolvidable per a tots i totes els nens de la ciutat.

Itinerari Cavalcada Inclusiva dels Reis Mags d’Orient dels Barris de Ponent 2022.

PUBLICITAT