Torna La Mostra de Teatre Jove sense restriccions al públic

Tot preparat per la XXIX Mostra de Teatre Jove de Tarragona. Des del 4 de maig fins al 15 de juny del 2022, onze companyies representaran les seves obres a la ciutat amb l’objectiu de fer arribar la passió pel teatre a la ciutadania. Cal destacar que n’hi ha quatre que són de creació pròpia i que totes elles es desenvoluparan a les 21:00h de la nit al Teatre Tarragona a excepció de Lázaro que tindrà lloc al Teatre Metropol.

PUBLICITAT

Després de dos anys, enguany es recupera la normalitat pel que fa a l’aforament. Es posaran a disposició 475 localitats de manera gratuïta.

Francesc Pallarés, membre de Velum Teatre, ha demanat a la ciutadania que assisteixi a la mostra, ja que ara més que mai, la cultura necessita ajuda.

Per la seva banda, el conseller de Patrimoni Històric i Joventut a l’Ajuntament de Tarragona, Hermán Pinedo, ha assegurat que és important invertir recursos en cultura i joventut.

Pinedo ha destacat que la situació pressupostària de l’Ajuntament no ha afectat la mostra, ja que, tot i prorrogar-se el pressupost, van conservar la partida de l’any passat. A més, ha explicat que amb l’últim modificatiu de crèdit han invertit 10.000 euros més perquè entenen que és clau finançar a les entitats juvenils de la ciutat. Finalment, ha volgut remarcar que el fet de no tenir un pressupost a inici d’any no pot tornar a succeir perquè dificulta molt les coses.

PUBLICITAT