Tornen a disparar-se els indicadors a Tarragona

Aquest dimecres tornen a disparar-se els indicadors a la ciutat de Tarragona. El risc de rebrot creix onze punts fins als 119. La velocitat de contagi creix 13 centèsimes fins a l’1,29. Aquestes xifres ens situen pitjor que fa dues setmanes. La incidència acumulada retrocedeix a 91,14.

Pla tancat d'una de les taules del cribratge als treballadors de la campanya de la fruita a les instal·lacions del Grup Fruiter de Benissanet. Imatge del 19 de maig de 2021. (Horitzontal)
PUBLICITAT

El 40,9% de la població objectiu ha rebut ja la primera dosi de la vacuna. La pauta completa ha estat administrada al 19,1%. L’índex de positivitat a les proves PCR i tests d’antígens de la darrera setmana és del 4,32%.

A la regió del Camp de Tarragona observem un augment molt més suau. El risc de rebrot creix dos punts fins als 119. La velocitat de contagi augmenta una centèsima fins a l’1,05. De totes les proves PCR i tests d’antígens de la darrera setmana un 4,36% han resultat positives.

Tot i això, tant els contagis confirmats com els ingressos hospitalaris no han incrementat i continuen en descens. Actualment hi ha 11 persones ingressades als hospitals de Tarragona i 60 a tot el Camp de Tarragona.

PUBLICITAT