Tornen els creuers a Tarragona

Gairebé dos anys després de l’aturada per la Covid-19 el Port de Tarragona ha tornat a rebre aquest dilluns un creuer. Així doncs és el tret de sortida d’aquest sector a la ciutat que porta ja molts mesos parat. 

PUBLICITAT

El President del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, ha valorat molt positivament aquest fet, i ha explicat que la temporada 2022 serà molt interessant. Cruset ha anunciat que serà el moment de tornar a certa normalitat juntament amb la posada en funcionament del Moll de Balears i una empresa portarà tota la terminal. Tot i això és conscient que no s’arribarà encara als números d’abans de la pandèmia.

El President ha comentat que el sector està submergint dins una prudència extrema pendent de com evoluciona la pandèmia.

D’altra banda pel que fa al debat entre creuers i sostenibilitat ha dit que s’ha d’analitzar el creixement; fins on es pot arribar perquè sigui un benefici i no un problema per la ciutat. A més ha afirmat que el Moll de Balears està preparat en alguns aspectes per potenciar la sostenibilitat.

PUBLICITAT