Torna la cavalcada amb mascareta, sense caramels però amb molta il·lusió

Tarragona ja ho té tot preparat per viure un de les nits més màgiques de l’any. Aquesta tarda tornen els Reis Mags d’Orient. Després d’un any sense viure la il·lusió de la cavalcada, aquest any Melcior, Gaspar i Baltasar podran tornar a saludar als nens i nenes de Tarragona, això sí, amb mascareta i sense regalar caramels.

PUBLICITAT

Degut a la situació de la Covid-19 i complint amb les mesures decretades per la Conselleria de Salut, tot el públic assistent, patges i autoritats i els nens i nenes a partir de 5 anys hauran de portar mascareta de manera obligatòria.

L’Ajuntament de Tarragona demana precaució i sobretot que tothom que assisteixi a la cavalcada intenti mantenir la distància. A les 18.15h, Ses Majestas arribaran per via marítima acompanyats per les 21 salves pirotècniques. Tot seguit, la consellera de Cultura i Festes, Inés Solé els hi donarà la benvinguda des del balcó del Teatret del Serrallo i serà a les 19h quan comenci al carrer Reial la Cavalcada dels Reis d’Orient fins a les 20.30h, quan es preveu l’arribada a la plaça de la Font, amb els tocs dels clarins i timbales per saludar els Mags, el lliurament de les claus de la ciutat per part de l’alcalde, Pau Ricomà, i el missatge final.

Així doncs, amb mascareta i sense caramels però torna la cavalcada, tornen els reis i torna la il·lusió-

PUBLICITAT