Tornen les 24 hores de natació solidàries al CN Tàrraco 

El Club Natació Tàrraco, conjuntament amb la Fundació La Muntanyeta, celebrarà la nova edició de les 24 hores de natació els dies 15 i 16 de setembre. L’activitat s’organitza en el marc de les festes de Santa Tecla, per tal de donar suport a l’entitat benèfica. 

PUBLICITAT

La jornada arrencarà el divendres dia 15 a les sis de la tarda amb el Trofeu Ramos. L’activitat consistirà en el fet que durant les vint-i-quatre hores, sempre hi hagi algú nedant a la piscina. Està previst que hi participin 300 nedadors, entre esportistes, socis, amics i tarragonins. A la vegada, el club oferirà altres activitats alternatives esportives i lúdiques com una Masterclass de zumba, judo en família, festa aquàtica amb inflables, vermut aquàtic, música en directe, partits de waterpolo, una exhibició de natació artística, i circuit de CrossFit entre d’altres. També se celebraran àpats com la graellada, sardinada i fideuada popular. L’entrada és lliure i gratuïta per a tothom. 

Novament, aquestes 24 hores seran solidàries amb La Muntanyeta per tal de donar suport a aquesta entitat, als afectats i a les seves famílies. La fundació, adherida a la Xarxa Santa Tecla, Sanitària, Social i Docent des de 2020, atén més d’un centenar de persones i les seves famílies i ara necessita unes noves instal·lacions per continuar oferint un projecte de vida a les persones amb paràlisi cerebral. 

A més, enguany el Club celebra els seus 60 anys, i per això durant la jornada se celebrarà també aquest aniversari amb m una taula  rodona amb els nedadors veterans, que formen part de la història del Club, i també amb els més joves. 

PUBLICITAT