Torreforta compta amb una nova zona de jocs davant del Mercat Municipal

Un nou espai de jocs pels més petits, s’ha presentat aquest divendres davant del Mercat Municipal de Torreforta de la mà de l’Associació de Venedores del Mercat de Torreforta. El pressupost final de la iniciativa ha estat de 13.300 €.

PUBLICITAT

És el segon projecte dels 18 totals de pressupostos participatius que es van acceptar de l’any passat. Una iniciativa que vol aconseguir és que es converteixi en una zona d’oci per les famílies i esdevingui un lloc de trobada. A demès el projecte de la nova zona està programat perquè els jocs tinguin una gran durada. En l’acte inaugural ha participat el conseller de Comerç, Fires, Mercats i Consum i coordinador del projecte Dídac Nadal , la consellera de Participació Paula Varas. La vicepresidenta de l’Associació de Venedors del Mercat de Torreforta Lidia Martínez i la consellera Elvira Vidal. També amb el realitzador del disseny dels jocs, Eduard Polo.

Tanmateix, el Mercat Municipal de Torreforta celebra aquest 2022 els seus 40 anys i aquesta iniciativa es converteix en un dels projectes ja finalitzats per enguany.

PUBLICITAT