Torreforta estrena aquest divendres el nou cicle de contacontes NORAI

La plaça Pilar Pradells, davant del centre cívic de Torreforta, obre aquest divendres a les vuit del vespre el nou cicle cultural NORAI. La proposta és oferir contes explicats per persones que no s’hi dediquen professionalment en diversos espais públics.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
PUBLICITAT

El programa, impulsat per la biblioteca municipal Pepita Ferrer i diverses conselleries de l’Ajuntament, compta amb la mentoria d’Agus Ferré, Rat Cebrián i Ferran Aixalà, encarregats de formar a la dotzena de contaires que hi participen.

En una entrevista al programa ‘Bon dia Tarragona’, de Ràdio Ciutat de Tarragona, Bartomeu Navarro, cap de secció de Biblioteques i Lletres de l’Ajuntament, explica que l’objectiu és fomentar la lectura i la transmissió oral de tradicions i coneixements, però també incrementar les relacions socials i els valors de la interculturalitat.

Després de Torreforta, el cicle NORAI d’històries a la fresca anirà el 21 de juny al Serrallo, el 26 de juliol es traslladarà als Interblocs de Sant Salvador, i finalment el 14 d’agost tindrà lloc als jardins del Camp de Mart.

A cada sessió, les històries seran il·lustrades per membres de l’Associació d’Il·lustradors de Tarragona. 

PUBLICITAT