“Tot a punt” pel nou Banc de la Ciència i el Coneixement

El conseller d’Hisenda, Jordi Fortuny ha passat aquest matí pels micròfons del Bon Dia Tarragona, on ha repassat les ajudes dels fons Next Generation que ha rebut l’Ajuntament. Fortuny destaca com ja s’han atorgat 16 milions d’Europa i encara estan pendents de sis més pels projectes de Tàrraco Sostenibilitat i el Banc de la Ciència i el Coneixement.

banc espanya
PUBLICITAT

Aquest últim, que ha de transformar el Banc d’Espanya en un espai obert de coneixement, va patir un important entrebanc l’any passat. De fet, el 2018, sota el mandat de Josep Fèlix Ballesteros es va projectar l’anomenat Rambla Sciencie, vinculat a un fons FEDER que havia d’estar enllestit el 2021. Tot i això, l’any passat el govern d’Esquerra Republicana va haver de reformular aquest projecte per qüestions de sobrecostos i vincular-lo als Next Generation. Ara el conseller d’Hisenda, Jordi Fortuny assegura “tenir-ho tot a punt” a l’espera del finançament europeu. En aquest sentit, Fortuny detalla que “ja s’ha realitzat el plec i s’ha reservat una partida pròpia”.

Amb tot, l’Ajuntament confia que aquesta subvenció arribi aquest mes de febrer. Un projecte que finalment està pressupostat en més de sis milions d’euros.

PUBLICITAT