Tot a punt per emocionar amb la 23a producció de la Trono

La Sala Trono celebra els seus vint anys i aquest divendres entrena la seva 23a producció amb Tornaria a Viure Com Si Fos un Llangardaix. L’obra estarà al Metropol aquest cap de setmana i el següent amb passis dobles el divendres dissabte i diumenge.

tornaria a viure com si fos un llangardaix trono
PUBLICITAT

La platea del Metropol es convertirà en l’escenari de l’obra dirigida per Pau Ferran, adaptant el primer text teatral de Glòria Granell. En aquest veiem com l’Oriol Grau es transformarà en l’Àngels, una artista de la jota aragonesa vinguda a menys que haurà de sortir del teatre en el qual està atrapada conversant amb el poeta i la mort, interpretats per Marc Pinyol i Cristina Murillo. Aquests són només algun dels noms que formen aquesta producció gairebé 100% camp tarragonina. Pau Ferran expressa emocionat l’important que ha estat per l’equip poder reunir tot aquest talent del territori sota la producció de la Trono.

Tornaria a Viure com si Fos un Llangardaix promet ser una obra “alegre i emocional” per un públic reduït. Les entrades es poden aconseguir a la web de la Sala Trono per un preu de 18 euros.

PUBLICITAT