Tot a punt per l’arribada dels Reis d’Orient a Tarragona

Ha arribat la nit més màgica de l’any i en poques hores també ho faran Ses Majestats els Reis d’Orient Melcior, Gaspar i Baltasar. A les 18.15h de la tarda d’aquest dijous 5 de gener, els Reis arribaran amb vaixell al barri del Serrallo, on seran rebuts per la consellera de Cultura i Festes, Inés Solé; així com d’altres autoritats rellevants de la ciutat i amb salves pirotècniques i focs artificials.

Autor: Laia Díaz
PUBLICITAT

Serà a les 19h quan es doni el tret de sortida a la calvalcada, que recupera la normalitat i també els caramels. L’itinerari s’iniciarà al carrer Reial, Apodaca i seguirà per Unió. Farà dos tombs per la Rambla Nova, fins arribar a la Rambla Vella on allí, Ses Majestats baixaran de les carrosses per fer entrada a peu per la Plaça de la Font, on els estarà esperant l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, que els hi entregarà les claus de la ciutat per poder deixar els regals a totes les cases al llarg de la nit. 

Però la màgia dels Reis també arribarà a Bonavista, Torreforta, Campclar, Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau. Aquests barris tarragonins també comptaran amb una calvalcada molt especial.

La cavalcada de Sant Salvador serà la primera i començarà a les 16.30h. Una mica mes tard, a les 17.15h serà el torn de la de Torreforta i Campclar, a les 17.30h la de Sant Pere i Sant Pau i també la de Bonavista.

Així doncs, la màgia de la nit de Reis estarà ben repartida a la ciutat perquè tots els nens i nenes tinguin l’oportunitat de poder veure la calvalcada de ben a prop i viure-ho d’una forma molt especial.

PUBLICITAT