Tot a punt per les eleccions a Tarragona

Aquest diumenge 28 de maig arriben les eleccions municipals i a Tarragona són més de 90.000 les persones convocades a votar, en concret 92.643. El desplegament per poder atendre a tots aquests possibles votants és d’un total de 159 meses electorals repartides entre 44 col·legis electorals per tota la ciutat. 

PUBLICITAT

El col·legi més important en nombre de meses serà a la Tarraco Arena Plaza, situat a la zona centre de la ciutat, amb un total de 10 meses electorals on podran votar fins a 5.304 tarragonins i tarragonines. Altres seus electorals destacables són la Llar Municipal de Jubilats Tàrraco, el Palau Firal i de Congressos, l’Escola de Sant Salvador i el Centre Cívic Municipal de Llevant, les quals disposaran de 6 meses cadascun.

A aquest desplegament se li ha de sumar el vot per correu, que justament va tancar ahir, després que la junta electoral ho allargues un dia més. A la província de Tarragona més de 6.200 persones han solicitat aquesta opció presencialment i miler de manera telemàtica, situant la província en segon lloc després de Barcelona.

PUBLICITAT