Tot a punt per poder iniciar la vacunació massiva

Ja està preparat el punt de vacunació massiu de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona. Recordem que és el Palau d’Esports Catalunya, a Tarragona, i esperen poder-lo posar en funcionament la setmana que ve. 

PUBLICITAT

Ramon Descarrega, gerent de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, ha comentat que la intenció és poder administrar 21.000 dosis a la setmana en aquest punt i començaran per les persones d’entre 70 i 79 anys. Descarrega ha dit que inicialment subministraran Pfizer, però que a mesura que arribin dosis ho aniran combinant. En aquest sentit ha comentat que de moment no saben quan els arribarà la vacuna monodosis de Jansen. 

El gerent de la Regió Sanitària s’ha mostrat satisfet del ritme de vacunació al Camp de Tarragona. I ha assegurat que mantindran els punts B de vacunació també massius a Valls, a la Sala Kursaal, a Calafell al Pavelló, i a Reus, que han de trobar la situació que els pugui lligar més. L’objectiu és que a la setmana es tingui una capacitat amb tots aquests indrets, i el de Tarragona, de vacunar a 30.000 persones.

PUBLICITAT