Tot a punt perquè les comparses tornin a lluir

L’any passat Tarragona vivia un Carnaval molt diferent. Les comparses i les colles de Carnaval havien de guardar les disfresses perquè una onada de Covid-19 feia estralls entre la població, i una allau de restriccions s’imposava. 

PUBLICITAT

Enguany encara no es recuperarà tot el Carnaval com estem acostumats, però si bona part. De fet les comparses ja fa setmanes que es preparen per celebrar-ho, i aquests primers dies ja hem pogut veure el sèquit i el Rei i la Concubina de Carnaval. 

Alberto Vázquez i Luisa Ortega, membres de la comparsa Spectrum han reconegut que aquests últims anys han tingut diverses dificultats. 

Tot i això, ja ho tenen a punt per lluir la seva fantasia amazònica pels carrers de la ciutat durant tot aquest cap de setmana.

Una altra de les comparses que es mostra il·lusionada i amb ganes de gaudir d’aquests dies per Tarragona és la d’Amics de la Part Alta. Sergio Carrillo i Iván Casadesús, membres d’Amics de la Part Alta, comenten que l’any passat van recordar el Carnaval amb vídeos, però que també els ha servit per pensar com millorar aquesta festa i l’entitat.

Enguany ABBA omplirà de música i color aquesta comparsa, just l’any del seu retorn i de la seva nova gira.

AeroDance van quedar segons a la darrera edició de la Disfressa d’Or. Després d’aquesta gran actuació van patir, com totes les comparses, l’aturada per la Covid-19. Cristina Folch i Miriam Coello, membres de la comparsa, han assegurat que tenen moltes ganes de Carnaval. 

Carnaval va ser l’última gran festa que es va poder celebrar a Tarragona abans de la pandèmia, ara sembla que serà la que amb més normalitat es recuperarà després de gairebé dos anys de Covid-19. 

PUBLICITAT