Treballadors del consistori “decebuts” amb el plenari

Coincidint amb el plenari extraordinari celebrat a l’Ajuntament de Tarragona més d’una vintena de treballadors s’han concentrat davant el consistori. Protesten per “l’incompliment de l’acord de funcionaris i el conveni laboral” segons afirmen.

PUBLICITAT

En la protesta convocada per UGT i CSiF demanen abordar la problemàtica dels interins de llarga durada, indemnitzacions per jubilacions avançades, antiguitat per triennis i cobrar els endarreriments de complements salarials que deu el Consistori des de fa més de quatre anys, entre altres. Aïda Basarrate, Presidenta de la Junta de Personal, ha exigit que “les paraules siguin fets”.

La Presidenta ha explicat que estan molt decebuts “perquè mai tants partits d’esquerra havien abandonat tant als treballadors“, ja que la CUP, ERC, Junts per Tarragona i En Comú Podem han votat a favor de no admetre les al·legacions que havien presentat contra el pressupost del 2021 per aquest motiu. Precisament aquest tema ha sigut el debat del ple extraordinari d’aquest dilluns.

PUBLICITAT