Tres anys després la Jove de Tarragona descarrega el 4d9f

Cap de setmana replet d’actuacions castelleres per part de les colles castelleres tarragonines. Aquest dissabte han actuat els Xiquets de Tarragona, la Colla Jove de Tarragona i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau.

TWITTER LA JOVE DE TARRAGONA
PUBLICITAT

La jove s’ha desplaçat cop a Vilanova i la Geltrú en la Diada de la Festa Major de les Neus. En primera ronda han descarregat un 7d8 sense cap complicació. El plat fort ha arribat a la segona ronda que després de quasi 3 anys tornen a descarregar el 4d9f. A la tercera ha anat la vençuda després de desmuntar dos peus i l’últim cop va ser en la diada de santa Teresa del Vendrell. Han tancat la diada amb el 3d8.

A plaça també hi eren els Castellers de Vilafranca que continuen demostrant el bon nivell de la colla. A primera ronda han descarregat el 3d9f i a la segona han aconseguit carregar la torre de 9 amb folre i manilles, el primer d’aquest 2022. Seguidament, han descarregat el 4d9 amb folre i els verds tornen a descarregar el pilar de 8 amb folre i manilles.
La colla Joves Xiquets de Valls han encetat la diada amb el 5d8 molt ben treballat. A segona ha descarregat l’ansiós 3d9 amb folre, ja que a Torredembarra no ho van poder assolir. A tercera ronda han descarregat el 2d8 amb folre i han acabat la diada de la placa de la vila de Vilanova amb un pilar de 6.

I els amfitrions els bordegassos de Vilanova han descarregat la tripleta de 7 amb el 5d7, 4d7 amb l’agulla i el 3d7, a més a més d’un intent del 2d7 que no han assolit carregar.

La diada de Festa Major de Vilanova ha acabat amb els pilars de comiat davant l’ajuntament de les quatre colles.

Per la seva banda els Xiquets de Tarragona han actuat en la Festa Major d’Estiu de Vila-seca i han començat descarregant el 3d8. Seguidament en segona i tercera ronda han descarregat el 4d8 i el 2d7. Han donat per finalitzada la diada amb un pilar de 5 i tres pilars de 4.

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau han actuat a la plaça de la Farinera de Reus. En primera ronda en la diada de Santa Anna han descarregat la tripleta de 7 amb el 2d7, 5d7 i el 3d7 amb l’agulla i han carregat el pilar de 6. Pel que fa als Xiquets de Reus han descarregat el 2d7, el 3d8 i el 5d7.

PUBLICITAT