Tret de sortida a la campanya de promoció de peix fresc al Mercat Central

Aquest divendres ha començat al Mercat Central la campanya “Tu compres, nosaltres cuinem!” de promoció del peix fresc i de proximitat, la qual pretén donar la possibilitat a ciutadans i turistes de degustar al mateix mercat fins a catorze varietats de peix de Tarragona diferents.

Foto: David Oliete
PUBLICITAT

La iniciativa estarà activa els divendres i els dissabtes de juliol en horari de 12.00 a 16.00h, quan el cuiner Txaber Allué, conegut com El Cocinero Fiel, cuinarà de forma gratuïta a la cuina del Mercat alguna de les 14 varietats de peix seleccionades i comprades a les peixateries del recinte. Les degustacions es podran demanar per emportar o consumir a l’interior del mateix mercat. La consellera de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona i presidenta de l’Empresa de Mercats, Montse Adan, ha explicat que la intenció és que la campanya tingui continuïtat més enllà del juliol i que un dels objectius és donar suport al sector pesquer local.

Es tracta d’una iniciativa conjunta amb el Grup d’Acció Local Pesquer Costa Daurada (GALP) i està cofinançada pel Fons Europeu Marítim, de Pesca i d’Aqüicultura (FEMPA) amb el suport de la Unió Europea i la Generalitat de Catalunya. 

PUBLICITAT