Tret de sortida a l’SCAN amb l’exposició Wartime!

El festival SCAN dóna el tret de sortida aquest divendres amb la inauguració de Wartime!, la principal exposició del certamen on es mostra el talent latent d’aquesta disciplina. Enguany s’han triat nou projectes d’una convocatòria on van participar 120 artistes.

Wartime SCAN
PUBLICITAT

De fet, aquest divendres es farà una ruta inaugural on es donarà a conèixer també l’exposició de Cristina Teixera, guanyadora del Full Contact de 2018 i l’obra de Julián Barón sobre la Guerra Civil Espanyola a la galeria Grey. La ruta clourà a casa Canals, on s’acull aquesta exposició central que engloba treballs del territori i internacionals. Jesús Vilamajó, director de l’SCAN, explica que les obres exposades “no evidencien directament la guerra sinó que ofereixen una visió poètica d’aquesta”.

Més enllà d’això el dissabte tindrà lloc la primera trobada Full Contact al teatret del Serrallo, un punt de trobada entre professionals per establir col·laboracions futures. Enguany aquesta jornada és oberta al públic per aquells que vulguin conèixer com funciona aquesta mecànica.

PUBLICITAT