Tret de sortida de la temporada castellera amb segell tarragoní

Aquest dissabte u d’abril arranca la temporada castellera amb dues diades de participació Tarragonina. De fet, el pla de la Seu acollirà la diada d’inici de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau, convidant als Castellers de la Sagrada Família i la Colla Joves Xiquets de Valls a les sis de la tarda.

SPISP i COLLA JOVE
PUBLICITAT

Els amfitrions manifesten que aprofitaran aquesta primera cita per treure a plaça la gamma de set assajada i la nova canalla. Per aquest dissabte esperen aixecar el 3d7 i el 4d7 i voldrien afegir alguna estructura amb agulla.

El mateix dia a la mateixa hora els Castellers d’Altafulla iniciaran a la seva temporada convidant a la plaça del Pou a la Colla Vella dels Xiquets de Valls i a la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

Els tarragonins afronten aquesta estrena “sense pressió i amb intencions de gaudir i rodar estructures”. Durant aquests dies han assajat el 3d7 4d7 i 5d7 i el 4d7a, estructures que es podrien veure a la plaça d’Altafulla, tot amb la intenció “que puguin ser futurs castells de 8 en properes diades”.

Una doble estrena per les colles tarragonines de la ciutat que ens oferirà els primers castells de set a la temporada d’aquest 2023.

PUBLICITAT