Un 8M que s’allargarà fins al juny

Comença el compte enrere pel Dia Internacional de les Dones. Enguany, es realitzaran fins a un total de 26 actes, els quals, han estat programats entre els diferents departaments de l’Ajuntament de Tarragona, entitats, sindicats, associacions feministes i partits polítics de la ciutat. De fet, ahir ja es va donar el tret de sortida i aquests s’allargaran fins al 16 de juny.

PUBLICITAT

Durant tots aquests dies es faran conferències, tallers, música i teatre amb l’objectiu de conscienciar a la ciutadania i posar en valor la feina que es fa des dels diferents col·lectius i entitats que estan a favor de la igualtat entre homes i dones.

La Consellera de Feminismes, Cinta Pastó, ha assegurat que s’estan fent bé les coses, però que això no és suficient i que encara queda molt camí per recórrer i molta feina a fer.

Els actes més destacats seran el cafè lila, el concert d’Ellas Music Band i la representació de l’obra de teatre “Cigarreras” al Teatre Tarragona. Finalment, el 8 de març a les 12:00h tindrà lloc la lectura del manifest conjunt a la plaça de la Dona Treballadora.

PUBLICITAT